کتاب Ancient and Traditional Foods, Plants, Herbs and Spices used in Cancer تالیف رییس مرکز تحقیقات فیتوشیمی و عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی توسط انتشارات Springerبه چاپ رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این کتاب توسط دکتر سیدعبدالمجید آیتاللهی رییس مرکز تحقیقات فیتوشیمی و عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی، دکتر سالار حافظ قرآن و دکتر فاطمه تکتاز از پژوهشگران مرکز تحقیقات فیتوشیمی تالیف شده و توسط انتشارات اشپرینگر انتشار یافته است.
کتاب مذکور به بررسی سرطان پرداخته است که یکی از کشندهترین بیماریها در جهان است و بیشتر از بیماریهای قلبی عروقی مرگ و میر را به دنبال دارد.
در این کتاب آمده است؛ تاثیرات مفید گیاهان دارویی از دوران قدیم در درمان بیماریها شناخته شده است. گیاه پاپایا و متابولیت های ثانویه مرتبط با آن نیز می توانند در درمان سرطان موثر باشند.
پاپایا درختی است که قسمتهای مختلف آن از جمله ریشه، پوست، میوه و دانه ها، برای بهبود شرایط بیماری استفاده میشوند. این گیاه حاوی ترکیبات فنلی متنوعی است که خواص بیولوژیکی مفید در درمان بیماریهای انسانی و دامپزشکی دارند.
در فصل Papaya (Carica papaya L.) as an Effective Adjuvant to Cancer Therapy ، کاربرد قسمتهای مختلف پاپایا در درمان سرطان و اهداف سلولی و مولکولی آن بررسی میشود و این اطلاعات میتواند برای تهیه فرمولهای جدید درمان سرطان مفید باشد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7700 س.ع