جستجو

تازه های نشر

تازه های نشر | کتاب

Ancient and Traditional Foods, Plants, Herbs and Spices used in Cancer

Ancient and Traditional Foods, Plants, Herbs and Spices used in Cancer
نویسنده :
-
مولف :
دکتر سیدعبدالمجید آیت‌اللهی، دکتر سالار حافظ قرآن و دکتر فاطمه تکتاز
مترجم :
-
سال انتشار :
1402/07/17
انتشارات :
دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

 

کتاب Ancient and Traditional Foods, Plants, Herbs and Spices used in Cancer  تالیف رییس مرکز تحقیقات فیتوشیمی و عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی توسط انتشارات Springerبه چاپ رسید.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این کتاب توسط دکتر سیدعبدالمجید آیت‌اللهی رییس مرکز تحقیقات فیتوشیمی و عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی، دکتر سالار حافظ قرآن و دکتر فاطمه تکتاز از پژوهشگران مرکز تحقیقات فیتوشیمی تالیف شده و توسط انتشارات اشپرینگر انتشار یافته است.

 

کتاب مذکور به بررسی سرطان پرداخته است که یکی از کشنده‌ترین بیماری‌ها در جهان است و بیشتر از بیماری‌های قلبی عروقی مرگ و میر را به دنبال دارد.

 

در این کتاب آمده است؛ تاثیرات مفید گیاهان دارویی از دوران قدیم در درمان بیماری‌ها شناخته شده‌ است. گیاه پاپایا و متابولیت های ثانویه مرتبط با آن نیز می توانند در درمان سرطان موثر باشند.

 

پاپایا درختی است که قسمت‌های مختلف آن از جمله ریشه، پوست، میوه و دانه ها، برای بهبود شرایط بیماری استفاده می‌شوند. این گیاه حاوی ترکیبات فنلی متنوعی است که خواص بیولوژیکی مفید در درمان بیماری‌های انسانی و دامپزشکی دارند.

 

در فصل Papaya (Carica papaya L.) as an Effective Adjuvant to Cancer Therapy ، کاربرد قسمت‌های مختلف پاپایا در درمان سرطان و اهداف سلولی و مولکولی آن بررسی می‌شود و این اطلاعات می‌تواند برای تهیه فرمول‌های جدید درمان سرطان مفید باشد.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

 

1402/07/17
تازه ترین ها
تازه های نشر - کتاب
دانستنی‌های ضروری درباره آرتریت روماتویید
دانستنی‌های ضروری درباره آرتریت روماتویید
تازه های نشر - کتاب
بیماری های دریچه‌ای قلب؛ نگاهی به علایم، تشخیص و درمان
بیماری های دریچه‌ای قلب؛ نگاهی به علایم، تشخیص و درمان
تازه های نشر - کتاب
عفونت‌ها و مسمومیت‌های ناشی از مواد غذایی
عفونت‌ها و مسمومیت‌های ناشی از مواد غذایی