اخبار

  • تاریخ انتشار : 1404/07/12 - 10:31
  • بازدید : 251
  • تعداد بازدید : 235
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تلاش کادر درمان فیروزکوه برای رسیدگی به مصدومان حادثه اتوبوس

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه با اشاره به واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور امین آباد فیروزکوه از امدادرسانی سریع و مدیریت بهینه وضعیت مجروحان این حادثه در بیمارستان امام خمینی(ره) این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه، بامداد روز جمعه 11 مهرماه در پی واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور امین‌آباد، 21 نفر از مصدومان حادثه توسط نیروهای امدادی و اورژانس به بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه انتقال یافته و تحت درمان های لازم قرار گرفتند.

 

دکتر حسن طهماسبی مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه در این باره اظهار کرد: ساعت ۸:۱۰ صبح جمعه کد بحران اعلام شد و تمام تیم‌های تخصصی از جمله جراحی، بیهوشی، داخلی، زنان و اطفال به همراه کادر بیمارستان(پزشک عمومی، پرستاری و مامایی) در آماده‌باش کامل قرار گرفتند.

به گفته وی نخستین مصدوم این حادثه ساعت ۸:۳۴ وارد بیمارستان امام خمینی(ره) شد.

از ۲۱ مصدوم منتقل شده به این مرکز درمانی یک نفر به‌صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفت و ترخیص شد. چهار مصدوم  پس از انجام اقدامات اولیه درمانی برای ادامه درمان به بیمارستان شهدای تجریش اعزام شدند و سایر مصدومان نیز تحت مراقبت‌های تخصصی قرار گرفتند.

به گفته وی این بیمارستان با آمادگی کامل بخش‌های مختلف نظیر اورژانس، آزمایشگاه، داروخانه، رادیولوژی و سی‌تی‌اسکن با سرعت و دقت بالا به ارایه خدمات تشخیصی و درمانی به‌ مصدومان حادثه پرداختند و روند رسیدگی به مصدومان بدون وقفه و با نهایت سرعت انجام شد.

 

وی در پایان از تلاش‌ و زحمات فداکارانه کادر درمانی و پشتیبانی بیمارستان امام خمینی (ره) فیروزکوه در خدمت رسانی سریع و بهینه و دقیق به مصدومان این حادثه تقدیر کرد و این اقدام را نمادی از توانمندی و انسجام مجموعه سلامت شهرستان فیروزکوه در مدیریت بحران‌های گسترده عنوان کرد.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 161438
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.