اخبار

  • تاریخ انتشار : 1405/07/25 - 11:18
  • بازدید : 164
  • تعداد بازدید : 119
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
وزیر بهداشت خبر داد

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جمع مجریان طرح زیست‌بوم پرستاری کشور

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اجرای طرح زیست‌بوم پرستاری در برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های مجری این طرح نام برد؛ طرحی که با هدف فراهم‌کردن محیطی امن برای اسکان خانواده‌های پرستاران و کاهش دغدغه‌های آنان در شرایط بحرانی اجرا شده است.

2487905

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مراسم گرامیداشت روز پرستار با اشاره به تجربه مدیریت بحران در جنگ‌های اخیر اظهار کرد: یکی از آموزه‌های این دوران، توجه به نگرانی پرستاران، به‌ویژه پرستاران جوان و زن، درباره وضعیت خانواده‌هایشان بود. ازاین‌رو، با هماهنگی بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها مقرر شد بخش‌های خالی بیمارستان‌ها، از جمله بخش‌های الکتیو، برای اسکان پرستاران و خانواده‌های آنان مورد استفاده قرار گیرد.

 

وی با بیان اینکه اجرای این طرح به اسکان خانواده‌های پرستاران در محیطی امن‌تر و کاهش دغدغه‌های آنان کمک کرد، افزود: بارها از پرستارانی شنیدم که می‌گفتند اگر خانواده‌شان در کنارشان باشند، می‌توانند چند شب متوالی کشیک بدهند و بدون نگرانی به خدمت ادامه دهند.

 

 

وزیر بهداشت با اشاره به عملکرد جامعه سلامت و پرستاری در دوران جنگ، تلاش‌های این گروه را شایسته قدردانی دانست و گفت: مردم و مسئولان شاهد خدمات جامعه پرستاری بودند و ما قدردان زحمات این عزیزان هستیم.

 

دکتر ظفرقندی همچنین با اشاره به ضرورت بهبود شرایط معیشتی پرستاران اظهار کرد: تلاش می‌کنیم متناسب با شرایط کشور و منابع بودجه‌ای موجود، وضعیت معیشتی جامعه پرستاری را ارتقا دهیم.

 

وی با اشاره به اجرای طرح زیست‌بوم پرستاری در برخی دانشگاه‌ها، از جمله دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: توسعه این طرح در دستور کار قرار دارد و به‌تدریج در مراکز بیشتری اجرا خواهد شد. همچنین پیشنهاد لازم برای پیش‌بینی اعتبار آن در بودجه سال ۱۴۰۶ ارایه می‌شود.

 

انتهای پیام/

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 179157
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.