• تاریخ انتشار : 1403/02/02 - 14:23
با حضور رییس دانشگاه؛

پایگاه سلامت شهدای خالدآباد و آبباریک در ورامین افتتاح شد

پایگاه سلامت شهدای خالدآباد و آبباریک در شهرستان ورامین با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ظهر امروز پایگاه سلامت شهدای خالدآباد و آبباریک در شهرستان ورامین با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه، دکتر بابک بختیاری رییس شبکه بهداشت و درمان ورامین و زاهدی مدیر امور سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان ورامین افتتاح شد.

دکتر زالی در حاشیه این مراسم گسترش مراکز بهداشت را دارای جایگاهی ویژه در راهبرد توسعه‌ای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانست و گفت: پایگاه سلامت شهدای خالدآباد و آبباریک ورامین با همکاری معاونت توسعه دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان ورامین بازسازی و به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به اهمیت برنامه گسترش حوزه بهداشت در مجموعه برنامه‌های ملی گسترش ۹۵ وزارت بهداشت، افزود: در شهرستانی همچون ورامین این برنامه را با انعطاف بیشتری اجرا می‌کنیم تا نیازهای بیشتری از بهداشت و درمان مردم منطقه مرتفع شود.

دکتر زالی توسعه بیمارستان شهید مفتح ورامین را نیز از اولویت‌های دانشگاه اعلام کرد و گفت: با هماهنگی با معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، تامین بودجه و اعتبار و در نهایت بخش عمرانی پروژه تسریع خواهد شد.

وی در پایان از اقدامات و ارایه بسته‌های متنوع تشویقی برای بهبود وضعیت نیروی انسانی در مراکز بهداشتی و درمانی استان تهران و شهرستان‌های اطراف نیز خبر داد.

کدخبرنگار:7702ی.ق
  • گروه خبری :