اخبار

  • تاریخ انتشار : 1404/08/14 - 11:08
  • بازدید : 61
  • تعداد بازدید : 60
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای توسعه همکاری‌های تغذیه‌ای دانشگاه و تاجیکستان

تفاهم نامه همکاری سه جانبه میان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و انستیتو دولتی مرکز تغذیه جمهوری تاجیکستان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، این تفاهم‌نامه در مراسمی به امضای دکتر ناصر کلانتری رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دکتر حق نظروف اینومجام رییس مرکز تغذیه تاجیکستان و دکتر فریبرز فائقی مدیر توسعه روابط بین‌الملل دانشگاه رسید.

 

در این تفاهم‌نامه سه‌جانبه بر گسترش فعالیت‌های بین‌المللی در حوزه‌های تربیت دانشجو، تبادل استاد، توانمندسازی کارشناسان و متخصصان و انجام تحقیقات مشترک تاکید شد.

 

در ابتدای این نشست دکتر ناصرکلانتری رییس دانشکده و انستیتو تغذیه با اشاره به سابقه شش دهه فعالیت آموزشی و پژوهشی این مرکز در حوزه غذا و تغذیه به برخی دستاوردهای آن اشاره کرد.

 

دکتر کلانتری در سخنان خود از آمادگی این مرکز برای همکاری‌های مشترک و انتقال تجربیات به کشور تاجیکستان خبر داد.

 

دکتر حق نظروف رییس مرکز تغذیه تاجیکستان نیز به پیشینه مشترک فرهنگی و زبانی ایران و تاجیکستان اشاره کرد.

 

وی با اشاره به وجود آزمایشگاه‌های مجهز و مرکز رشد و نوآوری و کلینیک تغذیه و رژیم‌ درمانی در انستیتو و دانشکده تغذیه بر همکاری دو کشور تاکید کرد و خواستار بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها برای توانمندسازی محققان و متخصصان حوزه سلامت و تغذیه تاجیکستان شد.

براساس این گزارش در این تفاهم‌نامه بر تبادل علمی برای تحقیقات ملی در حوزه غذا و تغذیه، مشاوره در تولید غذاهای سالم و کاربردی صنعتی، تبادل اعضای هیئت علمی و دانشجو، تبادل منابع آموزشی و پژوهشی، بازدیدهای علمی و مشارکت در انتقال دانش و تجربیات و تبادل اطلاعات تاکید شده است.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 163324
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.