اخبار

  • تاریخ انتشار : 1405/05/26 - 10:22
  • بازدید : 37
  • تعداد بازدید : 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همیاری سفیران سلامت و کادر بهداشت در مرکز خدمات جامع کلامی

مرکز خدمات جامع سلامت کلامی در راستای ارتقای سطح سلامت خانواده‌ها با بهره‌گیری از توان داوطلبان سلامت محله، فصل تازه‌ای از مشارکت اجتماعی را آغاز کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز بهداشت شمال تهران، دکتر ملاجعفری رییس مرکز بهداشت شمال ضمن بیان این مطلب گفت: در این طرح داوطلبان سلامت ضمن حضور در مرکز کلامی به عنوان سفیران سلامت در کنار کادر بهداشت فعالیت می‌کنند و با ارتباط صمیمانه و نزدیک با اهالی محله، خانواده‌ها را نسبت به اهمیت دریافت خدمات بهداشتی آگاه می‌کنند.

 

وی افزود: داوطلبان سلامت در این طرح وضعیت مراقبت‌های بهداشتی ساکنان را پیگیری کرده و نقش موثری در شناسایی نیازهای سلامت محور محله ایفا می‌کنند. همچنین از خانواده‌ها برای حضور در مرکز دعوت کرده و آنان را در مسیر بهره‌مندی از خدمات پیشگیرانه و درمانی راهنمایی می‌کنند.

 

به گفته وی حضور داوطلبان سلامت در کنار همکاران مرکز کلامی، علاوه بر تسهیل دسترسی مردم به خدمات بهداشتی، موجب افزایش اعتماد عمومی و ایجاد فضایی سرشار از همدلی در ارایه خدمات شده است. این مشارکت فعالانه، بستر مناسبی را فراهم کرده تا همه خانواده‌های محله از مراقبت‌های بهداشتی بهره مند شوند  و شاخص‌های سلامت خانواده‌ها با سرعت بیشتری ارتقا یابد.

 

دکتر ملاجعفری ضمن قدردانی از نقش‌آفرینی داوطلبان سلامت، مشارکت اجتماعی و جلب مشارکت‌های مردمی را کلید اصلی ارتقای سلامت عمومی دانست.

 

وی با تاکید بر ضرورت تداوم این روند از مردم دعوت کرد تا با همراهی سفیران سلامت، فعالتر از گذشته با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت نسبت به پیگیری و ارتقای سلامت خویش و اعضای خانواده‌ خود اقدام کنند.

 

رییس مرکز بهداشت شمال این همکاری داوطلبانه را گامی عملی برای تحقق سلامت جامعه‌محور برشمرد که با تکیه بر ظرفیت‌های بومی و همت ساکنان محله، نویدبخش محیطی سالم‌تر و شاداب‌تر برای تمام شهروندان خواهد بود.

 

انتهای پیام/

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار مراکز و دانشکده ها
  • کد خبر : 176062
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.