SBMU
Skip navigation links
اخبار
نشریه نقل و نقد
درباره ما
مسئولین روابط عمومی مراکز تابعه
سالنهای اجتماعات
تماس با ما
English
جستجو
صفحه اصلي > سایتهای مرتبط > روابط عمومی > اخبار > نشست مسئولین روابط عمومی دانشگاههای علوم پزشکی کشور با وزیر بهداشت 3/11/88
 

دكتر وحید دستجردي وزير بهداشت:
روابط عمومي‌ها در ساختار هر دانشگاه جدي گرفته شود

اولين نشست وزير بهداشت دولت دهم با مديران روابط عمومي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي و سازمان‌هاي وابسته وزارت بهداشت روز شنبه سوم بهمن‌ماه  برگزار شد.
در اين نشست كه جهانديده دبير شوراي اطلاع‌رساني دولت، عابديني مديركل اخبار خارجي صدا و سيما و مديران روابط عمومي دانشگاه‌هاي سراسر كشور و سازمان‌هاي متبوع حضور داشتند، ضمن بحث وبررسي پيرامون برنامه‌هاي دهه فجر و هفته سلامت، مديران روابط عمومي‌ها به طرح انتظارات خود پرداختند.
در اين نشست دكتر دستجردي وزير بهداشت با اشاره به نقش روابط عمومي‌هاي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي در اطلاع‌رساني خدمات انجام شده و انتقال مشكلات مردم به مسوولان اظهار داشت:در عصر ارتباطات و اطلاعات، روابط عمومي‌ها چشم، گوش و زبان وزارتخانه و دانشگاه‌هاي علوم پزشكي هستند و تمام هشدارها را از روابط عمومي مي‌گيريم. 
روابط عمومي‌هاي حوزه سلامت علاوه بر آن كه چهره خدمتگزار را به مردم نشان مي‌دهند بايد مشكلات مردم را نيز به مسوولان منتقل كنند.  
وي با اشاره به نقش روابط عمومي‌ها در ارتباط با مردم، روابط عمومي‌ها را بهترين بازوي رئيس و مسوول هر مركز عنوان كرد و افزود: به دانشگاه‌هاي علوم پزشكي تاكيد شده كه روابط عمومي‌ها در ساختار هر دانشگاه جدي گرفته شود. 

دكتر دستجردي با اشاره به نقش روابط عمومي در حوزه سلامت، گفت: در حوزه سلامت روابط‌ عمومي‌ها بايد خدمات حوزه خود را به مردم منتقل و در عين حال مشكلات مردم را به مسوولان منعكس كنند. بنابراين وظايف روابط عمومي‌ها در حوزه سلامت بسيار مهم است و در مجموع روابط عمومي بيش از آن كه كار باشد يك هنر است.
 وزير بهداشت ارتباط با رسانه‌ها را يكي از مهم‌ترين اقدامات روابط‌عمومي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي دانست و افزود: يكي از مهم‌ترين توفيقات فرصت وجود خبرنگاران و مطبوعات است و روابط عمومي‌ها بايد از اين فرصت حداكثر استفاده را داشته باشند؛ انتقاد مطبوعات هم مي‌تواند براي ما فرصت باشد و مديران روابط‌عمومي‌ها به عنوان چشم و گوش روساي دانشگاه‌ها مسوول پيگيري اين انتقادها هستند. بنابراين مديران روابط عمومي بايد از وجود خبرنگاران و رسانه‌هاي جمعي به عنوان يك فرصت بزرگ استفاده كنند. 

 وزير بهداشت با اشاره به فعاليت خبرنگاران حوزه سلامت، گفت: خدمات وزارت بهداشت و دانشگاه‌هاي علوم پزشكي توسط خبرنگاران پررنگ مي‌شود بنابراين لازم است روابط عمومي‌ها بهترين برخورد را با خبرنگاران داشته باشند. 
وي با اشاره به نقش روابط‌عمومي‌ها در آموزش مردم، گفت: شايد روابط‌عمومي‌ها بيش از يك معاونت بتوانند در زمينه آموزش مردم فعاليت كرده و اطلاعات لازم را به جامعه انتقال دهند. 
دكتر دستجردي با اشاره به سالانه 28 هزار مرگ و مير ناشي از تصادفات در كشور، گفت: از آنجا كه كشور در زمينه مرگ و مير ناشي از تصادفات از رتبه بالايي برخوردار است، روابط عمومي‌ها مي‌توانند با اطلاع‌رساني ميزان اين مرگ و ميرها را كاهش دهند. 


وزير بهداشت در خاتمه سخنان خود با اشاره به فروكش‌كردن موارد بروز آنفلوآنزاي نوعA در كشور و نقش روابط‌عمومي‌هاي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي در اين زمينه، گفت: با تلاش روابط عمومي‌هاي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي ايران نسبت به ديگر كشورها حتي كشورهاي پيشرفته كمترين ميزان مرگ و مير و عارضه به دليل آنفلوآنزا A را داشت. 
شايان ذكر است در اين نشست ضمن بحث و بررسي پيرامون برنامههاي دهه فجر و هفته سلامت، مديران روابط عمومي به طرح انتظارات خود پرداختند و در خاتمه براساس نظرسنجي محورهاي انتظارات مديران روابط عمومي كه آموزش ضمن خدمت كارمندان روابط عمومي، ارتباط بيشتر با صدا و سيماي استانها و پست روابط عمومي بود، مشخص شد.

  آرشیو