صفحه اصلي > اخبار > وبلاگ علمی 
 


>نقش تغذیه سالم در اقتصاد مقاومتی چیست؟

نقش تغذیه سالم در اقتصاد مقاومتی چیست؟

با توجه به ایام ماه مبارک رمضان و احساس نیاز به آموزش نکات تغذیه سالم در اقتصاد مقاومتی به زنان خانه دار، مرتضوی کارشناس تغذیه مرکز کلامی،21 خردادماه باحضور درجمع 45 نفر ازبانوان در مسجد امام رضا (ع) اقدام به آموزش کرد.
وی ابتدا به این نکته اشاره کرد که الگوی تغذیه در اقتصاد مقاومتی بسیار مهم است چون تغذیه مناسب وکم هزینه بهره وری نیروی کار را بالا می برد واز سوی دیگر باعث کاهش هزینه های درمان در خانواده می شود.
همچنین با اشاره به افزایش قیمت مواد غذایی و فراگیر شدن غذاهای سریع پخت و آماده که باعث شده قسمت زیادی از درآمد خانواده ها صرف خرید این مواد شوند، توصیه کرد تهیه غذاهای سالم در منزل می تواند کمک بزرگی به کنترل هزینه در این بخش باشد.
وی درپایان نیز درخصوص کاهش مصرف نمک، شکر و روغن، استفاده از گوشت سفید و حبوبات به جای گوشت قرمز، استفاده از لبنیات کم چرب، بالا بردن سرانه مصرف سبزیجات در خانواده و عدم استفاده از غذاهای کنسروی، مطالبی را بیان کرد.